Jornades Nesquik al Pavelló d’Olot (BasquetCatala.cat)

El Pavelló Municipal d’Esports d’Olot va acollir, dissabte passat 25 de març, unes noves ‘JORNADES NESQUIK’ creades amb l’objectiu de recolzar durant la present temporada les competicions de les categories de promoció catalanes.

La darrera parada de les Jornades Nesquik, la primera a la província de Girona, va celebrar-se a Olot amb motiu del matx entre el C.B. OLOT A i el BÀSQUET MASMITJÀ A corresponent al Campionat Territorial de Girona Mini Masculí Nivell A Trofeu Nesquik. El partit va ser favorable als locals per un 93-43 que sumen així la 15a victòria de la temporada, per 13 del Masmitjà.

Finalitzat aquest duel, els participants de tots dos equips van rebre un obsequi gentilesa de Nesquik.

En el marc dels Campionats de Catalunya de Promoció Trofeu Nesquik s’han creat una trentena de jornades arreu del territori amb partits de categoria Mini on Nesquik està present tot promocionant el bàsquet de promoció i que es poden seguir al web de l’FCBQ, a Twitter a través del hashtag #TrofeuNesquik així com també al Facebook de la Federació.

Aquestes jornades es van iniciar a Lleida al mes de desembre passat i van arribar a diferents localitats barcelonines al gener 2017 (Cornellà de Llobregat, Granollers, Sabadell Badalona) així com a Tarragona i aquest cap de setmana a Girona. Les jornades s’allargaran fins al mes de juny tot coincidint amb la celebració de la Fase Final de Catalunya. Les jornades tornaran a terres tarragonines, concretament a Valls, el proper dissabte 1 d’abril al matí al Pavelló del Col·legi Claret de Valls, amb l’A.E. CLARET i el B. SAGRAT COR BLAU – TGN BÀSQUET minis masculins com a protagonistes.