Partit contra un debutant d’aquesta categoria i primera derrota.

Ens vàrem enfrontar al CEJ Celrà, un dels equips que estrenen categoria després d’haver guanyat l’ascens a l’aconseguir el Campionat de la categoria “Sènior B territorial” la temporada anterior en la que en la primera fase, després de jugar 20 partits (17 victòries, 3 derrotes, 1.372 punts a favor i 954 en contra) va quedar segon; i campió en la segona fase després de jugar 6 partits (5 victòries, 1 derrota, 420 punts a favor i 379 en contra).
En la primera jornada havia perdut a Cornellà (63-47), pel que ens semblava que podia ser un equip assequible, però passats uns minuts ja es va intuir que ho teníem molt difícil.
Els primers minuts van ser igualats, però ràpidament el Celrà va anar agafant una lleugera avantatge que ens va fer anar a remolc tot el partit i no vàrem ser capaços de retallar.
El nostre joc ofensiu estàtic i mancat d’idees, agreujat per la forta defensa dels locals que, amb moltes “mans” sobre el jugador que tenia pilota, la seva rapidesa en tancar els espais per evitar les penetracions, i les nostres estavellades contra els defensors quan intentàvem anar cap a cistella van bloquejar el nostre poder ofensiu, limitant-se el nostre atac a accions individuals i quedant el joc de conjunt en un segon terme.
I en defensa tampoc vàrem estar encertats, aconseguint els locals superar-nos masses vegades en l’1×1 per finalitzar amb un tir fàcil o recuperar el rebot ofensiu.
Aquest partit ens ha de servir per adonar-nos que aquesta temporada serà molt “dura”, i que si volem aconseguir un bon resultat és forçosament necessari esforçar-se en els entrenaments. Ningú ens regalarà rés, i per tant ens ho haurem de guanyar a base de treball.
Cinc inicial: Xevi, Guillem, Parramon, Pini i Arnau M.
Parcials: 22-12, 13-13, 18-11 i 10-16.
Resultats cada cinc minuts: 11-4, 22-12, 28-19, 35-25, 43-30, 53-36, 59-42 i 63-52.
Anotadors: Pini (9), Marc (5), Xevi (7), Aniol M. (3), Pineda (7), Oriol (11), Parramon (5), Guillem (4), Aniol J. (-) i Colom (-).
Tirs lliures: 15/26. Marc (3/6), Xevi (3/4), Aniol M. (1/4), P9ineda (3/3), Parramon (3/5) i Guillem (2/4).
Triples: 3. Pini (1), Marc (1) i Pineda (1)
Personals: 24. Pini (4), Marc (3), Xevi (3), Aniol M. (3), Pineda (3), Oriol (3), Parramon (2), Guillem (2), Aniol J. (1) i Colom (-).