Sénior M – Àmplia victòria davant el Vedruna Palamós

C.B. OLOT, 60 – BÀSQUET VEDRUNA PALAMÓS, 30

En el partit d’aquest cap de setmana ens vàrem enfrontar al Vedruna Palamós, equip que, com nosaltres, portava dos victòries i dos derrotes.
Amb un bon inici de partit ràpidament ens vàrem posar pel davant. Encara no s’havien jugat 5 minuts i el marcador ja reflectia un resultat de 12-0. El Palamós, que defensava en zona 2-3 es veia clarament superat pel nostre equip que, gràcies a la bona circulació de pilota i moviment dels jugadors (passar-tallar-reemplaçar) aconseguia penetrar la zona o trobar bones posicions de tir exterior. Atès la nostra superioritat els visitants van canviar a defensa individual i van aconseguir aturar el nostre atac. No obstant, tot i encaixar un parcial de 2-9 en els darrers tres minuts del primer període, sempre vàrem tenir el control del partit. No estàvem encertats en el tir i això es notava en el marcador. Al final del període (16-13).
El segon període va ser molt semblant a l’anterior. Domini del nostre equip, amb una defensa individual “brillant”, agressiva i efectiva, però amb un alt percentatge de desencert en el tir, pel que la diferència real que hi havia entre els dos equips no es reflectia en el marcador. A la mitja part 31-19.
El tercer període fou pràcticament calcat als anteriors, molt bona defensa però mancança de capacitat anotadora. Fi del període 42-21.
I l’últim quart, en defensa, repetició del que havíem fet fins aquell moment, mentre que atac el canvi a defensa zonal que ens van plantejar el palamosins ens va costar més d’atacar que en el primer període. En els últims minuts uns quants contraatacs ben finalitzats ens varen permetre arrodonir el marcador.
Cal destacar el gran treball en defensa que va fer el nostre equip durant els 40 minuts.
Cinc inicial: Marc, Ebra, Xevi, Pol P i Arnau M.
Parcials: 16-13, 15-6, 11-2 i 18-9.
Resultats cada cinc minuts: 12-2, 16-13, 26-17, 31-19, 39-19, 42-21, 47-30 i 60-30.
Anotadors: Pini (-), Marc (7), Ebra (19), Xevi (7), Pol J. (7), Pol P (6), David (-), Aniol M. (3), Ricard (2), Pineda (5), Guillem (4) i Colom (-).
Tirs lliures: 14/23. Ebra (3/4), Xevi (7/12), Pol J (1/1), Aniol M. (1/2) i Guillem (2/4).
Triples: 4. Pol P. (2), Marc (1) i Pineda (1).
Personals: 16. Pini (4), Marc (2), Xevi (4), Pol J (1), Aniol M (2), Ricard (2) i Pineda (1).