[Olot TV] El CB Olot passa per sobre del Sabadell per 70 a 52 amb un magnífic primer quart de joc

El Club Bàsquet Olot ha certificat aquest diumenge el seu bon inici de temporada. Les olotines han guanyat el Sabadell per 70 a 52, però ja han deixat el partit gairebé sentenciat a la mitja part, quan la renda era de disset punts. Les noies d’Albert Ferrés són terceres a la classificació.

cb-olot-sabadell

La Primera Catalana sempre ha estat una categoria complicada de mantenir per al Club Bàsquet Olot, que ha hagut de lluitar moltíssim per assegurar la salvació a cada temporada. Aquest any, però, està aconseguint un bon coixí de bon principi després d’assolir la tercera victòria del curs contra el Sabadell. Les noies d’Albert Farrés han imposat un ritme elevat de joc des de bon principi, i al final del primer quart ja guanyaven per un marcador ampli: el marcador reflectia un 18 a 4 que mostrava la fortalesa defensiva de les locals. Les olotines han mantingut aquesta intensitat, i no han abaixat l’esforç en cap moment, esdevenint un partit d’anada i tornada però mantenint la renda assolida al principi: a la mitja part, la diferència era ja de 17 punts. Al tercer quart les sabadellenques han començat a fer mal a les d’Albert Ferrés amb els llançaments de cantonada, un fet que les taronges no han sabut contrarestar en cap moment de l’enfrontament; malgrat això, la qualitat de les olotines impedia que les vallesanes s’apropessin al marcador. Els setze punts de distància entre un i altre equip a l’inici del darrer quart eren una diferència gairebé insalvable, però tots dos conjunts han lluitat el partit fins el darrer moment.

Al final el marcador ha reflectit un just 70 a 52, que deixa a les olotines en tercera posició, amb un balanç de tres victòries i una sola derrota.