Sénior M – Ens va sobrar un minut

Tal com era d’esperar el partit va ser molt igualat, repartint-se una part cada un dels dos equips. I així, mentre la primera va ser netament favorable als olotins, la segona ho va ser a favor dels local.
A trets generals podem dir que vàrem controlar el partit fins l’últim minut, al que hi vàrem arribar un punt per sobre per acabar-lo quatre per sota.
En la primera meitat vàrem estar força encertats en atac i vàrem tenir ben controlats als jugadors clau del Begur. Els begurencs ens defensaven en individual i sabíem com atacar-los. Circulava bé la pilota, ens movíem constantment, creàvem opcions de tir i aprofitàvem les ocasions per encistellar.
Amb aquesta tònica manteníem el partit controlat però no aconseguíem escapar-nos en el marcador, ja que quan creixia una mica la diferència ràpidament ens la retallaven. (4-11 al minut 6, dos triples consecutius i 10-11 al marcador; 23-31 al minut 16, 24-34 al minut 17 i 38-31 a la mitja part) .
A la segona part el partit va ser un altre. El Begur va canviar a defensa zonal 2-3 i no vàrem ser capaços de superar-la satisfactòriament. Mentre nosaltres no trobàvem la manera d’atacar-la, els locals, ens uns moments d’aquells que “tot entra”, ens van fer un parcial de 10-0 que els posava pel davant en el marcador (41-38 al minut 23), però fórem capaços de remuntar i amb un parcial de 0-13 (44-51 al minut 26) vàrem recuperar el control del partit.
L’últim quart va començar amb un 47-51 al marcador. La tònica del partit, la mateixa del període anterior, i del 49-56 al minut 34 vàrem passar al 55-56 al minut 38. A partir d’aqui intercanvis de cistelles, entrant a l’últim minut un punt per sobre (61-60). I en aquest minut el marcador es va anar movent (61-61, 63-61, 63-64), i a falta de 10 segons un triple d’aquells “impossibles” va tornar a posar pel davant als locals (66-64).
Tot i que encara vàrem tenir opció de forçar la pròrroga, vàrem fallar els dos tirs lliures i acabarem amb una personal en contra que va tancar el marcador amb el definitiu 68-64.
Cinc inicial: Pol J., Xevi, Guillem, Aniol M. i Pineda .
Parcials: 13-17, 18-21, 16-13 i 21-13.
Resultats cada cinc minuts: 4-8, 13-17, 23-29, 31-38, 44-42, 47-51, 52-56 i 68-64.
Anotadors: Pini (-), Ebra (2), Xevi (18), Pol J. (21), David (-), Aniol M. (7), Pineda (10), Parramon (4), Guillem (-) i Aniol J. (2).
Tirs lliures: 9/18. Pol J (3/8), Aniol M. (3/4), Pineda (1/2) i Parramon (2/4).
Triples: 4. Xevi (2), Pol J.(1) i Pini (1).
Personals: 23. Pini (2), Ebra (2), Xevi (1), Pol J. (2), David (1), Aniol M (5), Pineda (3), Parramon (3) i  Aniol J. (4).
Eliminats: Aniol M. (40′)