Sénior M – Sense opcions davant el Fontcoberta (64-73)

Partit contra el tercer classificat que es presentava a Olot amb un balanç de 6 victòries i 3 derrotes (619 punts a favor i 477 en contra), havent perdut els tres partits amb uns resultats força ajustats davant d’altres “favorits” del grup, com son  Quart (64-61), Cellera (68-71) i Multiserveis Palamós (68-79).
Atès aquests resultats tot feia pensar que per aconseguir els dos punts ens teníem que deixar la pell a la pista, jugar amb molt de cap i anar al nostre ritme. Creiem estar mentalitzats per aconseguir-ho, però la realitat fou que ens vàrem quedar amb les ganes, ja que els visitants, molt superiors, no ens varen donar cap opció de victòria tot i que vàrem aguantar dins el partit els quaranta minuts.
Per tant, rés a objectar a aquesta nova derrota. Excuses com les quatre baixes de jugadors importants dins l’equip (Pini, Marc, Pol J i Oriol), o el desencert en el tir tot i tenir aconseguir bones posicions, no justifiquen la derrota davant d’un equip que ens va superar netament en tots els aspectes.
La seva “veterania”, amb un joc eficaç, defensa individual intensa sobre els jugadors, domini sota el tauler, bona direcció de joc,.. i sobretot el fet de saber penalitzar tots i cadascun dels nostres errors, son l’explicació més senzilla del resultat final i de com es va desenvolupar aquest partit, un partit en el que, fora dels primers moments (4-0 al minut 1 tant punt començar), sempre vàrem anar pel darrera en el marcador, fent la molla, però sense poder igualar el resultat.
Després d’un bon inici (4-0), primer parcial “dolentíssim” de 0-9 que posava el marcador 4-9 al minut 4’, seguit d’un altre de 0-11 els últims minuts del primer període marcava una diferència de 14 punts que ja no seriem capaços de remuntar (8-22 a la fi del primer període).
Tot i que els altres tres períodes varen ser molt igualats, (16-14, 17-14 i 23-23) aquests últims minuts del primer quart van ser decisius per facilitar la victòria visitant. Els 2 punts retallats al segon període i 3 punts al tercer van ser insuficients, i al final merescuda victòria del Fontcoberta.
Parcials: 8-22, 16-14, 17-14 i 23-23
Resultats cada cinc minuts: 6-9, 8-22, 15-28, 24-36, 34-44, 41-50, 47-55 i 64-73
Anotadors: Ibra (11), Xevi (3), Pol P. (-), Aniol M. (4), Ricard (5), Pineda (12), Parramon (6), Aniol J (20), Guillem (-) i Colom (3).
Tirs lliures: 10/17. Ibra (1/2), Xevi (1/2), Ricard (0/1), Pineda (4/6), Parramon (1/2) i Aniol J (3/4).
Triples: 10. Aniol J (5), Pineda (2), Ricard (1), Parramon (1) i Colom (1).
Personals: 25. Ibra (2), Xevi (2), Aniol M (4), Ricard (4), Pineda (4), Parramon (2), Aniol J (5) i Colom (1).
Eliminats: 1. Aniol J. (39’).