Sénior M – Víctimes dels nostres propis errors.

Vista la trajectòria de l’Escala (2 victòries i 4 derrotes) el partit es presentava molt igualat, tot i que creiem tenir forces opcions de sumar els nostres primers dos punts en un desplaçament. Però, tal com va succeir en la nostra visita a Begur, al final els dos punts es varen quedar a casa.

Els primers minuts del partit foren de tempteig, sense que cap dels dos equips agafes el comandament del partit, la nostra defensa era massa tova, el que facilitava al locals sumar punts, però no en segones opcions, ja que es tancava molt be el rebot i no aconseguien rebots ofensius. Per contra el nostre atac era dèbil i no creàvem ocasions de tir.
En el segon període vàrem pujar la intensitat defensiva, fent que els locals baixessin la seva capacitat ofensiva, però en atac el nostre joc seguia igual que en el període anterior i ens costava molt “sumar”. En els cinc primers minuts havíem igualat el marcador (17-17) i en el minut 7 d’aquest període havíem agafat un avantatge de 6 punts (17-23), però amb un parell de triples dels locals el marcador es va tornar a ajustar fins arribar al 25-27 en que va finalitzar la primera part.
Després de la mitja part, i amb un marcador molt baix, el partit estava totalment obert.
En el tercer període vàrem tornar a baixar el nivell defensiu, però per contra vàrem tenir més encert en atac. Quan havíem aconseguit un avantatge de 11 punts en el minut 25 (29-40), desprès d’un parcial de 4-13, i semblava que estàvem encarrilant el partit, vàrem cometre alguns erros que van permetre als locals retallar-nos 5 dels 11 punts que havíem agafat per acabar el període només 6 per sobre (40-46).
I en els últims minuts de l’últim període fou quan vam fugir definitivament del partit. No vàrem saber aguantar la pressió, vam estar més pendents del mal arbitratge que de jugar i els locals van aprofitar l’ocasió per posar-se pel davant (54-53 al minut 38). No obstant, un triple “in extremis” d’en Pineda als últims segons ens va portar a la pròrroga.
I en la pròrroga vàrem estar fatal. La regla diu que l’equip que força la pròrroga s’emporta la victòria, però no va ser el cas. Vàrem estar molt desencertats i acabarem amb una nova derrota al sac en un partit que si haguéssim sigut capaços de mantenir la serenitat i estar més concentrats en el partit que no pas atents a les decisions arbitrals, podíem haver guanyat còmodament.
Parcials: 17-12, 8-15, 15-19, 21-15 i 15-9.
Resultats cada cinc minuts: 6-6, 17-12, 17-19, 25-27, 29-40, 40-46, 47-49, 61-61 i 76-70
Anotadors: Ebra (16), Xevi (3), Pol J (13), Pol P. (-), Aniol M. (6), Ricard (7), Pineda (14), Oriol (2), Parramon (7) i Guillem (2).
Tirs lliures: 13/25. Ebra (2/2), Xevi (1/1), Pol J. (3/6), Aniol M. (2/6), Pineda (2/4) i Parramon (3/6).
Triples: 3. Pineda (2) i Ricard (1).
Personals: 33. Ebra (2), Xevi (5), Pol J. (1), Pol P. (3), Aniol M (5), Pineda (5), Oriol (5), Parramon (5) i Guillem (2).
Eliminats: 5. Oriol (39’), Pineda (41’), Aniol M. (45’), Parramón (45’) i Xevi (45’).