Séniro M – C.B. Olot, 79 – Multiserveis C.E. Palamós,60

Molt bon partit el d’aquesta jornada.

En el partit d’aquest cap de setmana ens enfrontàvem al Palamós, equip que havia guanyat els tres partits disputats, i molt còmodament al Vilablareix i Celrà.
Per això, i atès el resultats d’aquestes primeres jornades, semblava que el Palamós era, a priori, el favorit. No obstant, els últims entrenaments dels nostre equip, seriosos i ben treballats, feien preveure que tot i que seria un partit disputat i possiblement ajustat en el marcador, teníem moltes possibilitats si érem capaços d’estar “centrats” i suar la samarreta, d’aconseguir la victòria. I així fou.

El partit va començar molt igualat, sense que cap dels dos equips pogués marxar en el marcador i amb intercanvi de cistelles als dos costats. Els dos equips presentaven defenses individuals agressives, però nosaltres, a més, hi afegíem intensitat en el joc, bona feina en rebot, mobilitat dels jugadors sense pilota, joc fàcil de passar i tallar,… , concentració i “ganes”.  L’equip havia assolit un nivell de joc que es mantenia invariable a mida que anaven passant els minuts amb independència dels jugadors que hi havia sobre la pista. Jugant d’aquesta manera controlàvem lleugerament el partit, i només ens faltava una mica més d’encert en el tir per poder consolidar el nostre domini.

El primer període acabava 19-18, un punt per sobre, i reflectia el que es veia a la pista.
En el segon període tot i seguir en la mateixa línia de joc, vàrem estar molt menys encertats de cares a cistella, però vàrem compensar aquesta manca d’encert en atac amb una bona defensa. Durant uns minuts els palamosins semblava que se’ns escapaven (23-28, 24-30), però els vàrem poder aturar, acabant el període amb un parcial de 9-12 que es traduïa en un resultat, a la mitja part, de 28-30. Com es veu pel resultat, la igualtat era la tònica del partit.

Al tercer període vàrem seguir jugant de la mateixa manera que ho havíem fet fins aquells moments, però amb l’avantatge de que en el tir estàvem molt més encertats. Ràpidament ens vàrem posar pel davant (33-32 al minut 22) i a partir d’aquí els millors moments del nostre joc. Amb un parcial de 18-0 ens posàvem 16 punts per sobre (48-32 al minut 28) i finalment, desprès que en l’últim minut ens retallessin 5 punts, vàrem acabar el període 11 punts per sobre (52-41).
Tot i que anàvem pel davant i portàvem el tempo del partit, la victòria encara no estava assegurada. Estava ben encarrilada, però teníem que seguir treballant  dur si volíem emportar-nos el dos punts en joc. I així va ser. Vàrem seguir en la mateixa línia de joc, augmentat l’avantatge fins arribar als 19 punts (65-46 al minut 35). Quatre triples consecutius dels palamosins van ser contrarestats pel nostre equip, que desprès de fer un bàsquet “exquisit” va consolidar una merescuda victòria amb un contundent resultat de 79-60.

Cinc inicial: Marc, Ebra, Xevi, Oriol i Arnau M.
Parcials: 19-18, 9-12, 24-11 i 27-19.
Resultats cada cinc minuts: 11-7, 19-18, 23-25, 28-30, 40-32, 52-41, 65-49 i 79-60.
Anotadors: Pini (9), Marc (5), Ebra (16), Xevi (7), Pol J. (4), Pol P (-), Aniol M. (6), Ricard (-), Oriol (3), Parramon (9), Aniol J. (20) i Colom (-).
Tirs lliures: 25/40. Pini (2/4), Marc (2/2), Ebra (6/7), Xevi (3/7), Pol J (2/2), Aniol M. (2/6), Oriol (1/2), Parramon (1/4) i Aniol. (6/6).
Triples: 4. Aniol J.(2), Pini (1) i Marc (1).
Personals: 20. Pini (4), Marc (1), Xevi (3), Pol P (2), Ricard (1), Oriol (4), Parramon (1), Aniol J. (3) i Colom (1).